Husaria Na Smokach zaprasza
-
Witam jeśli nie wstydzisz sie języka Polskiego w tego typu gier i szukasz kogoś kto równie oczekuje na tą grę zapraszam chętnych Tag: HUNS nazwa Gildii: Husaria Na Smokach . We are guild from Poland but everyone is nice to see in our Guild
-
Panie chętnie się przyłącze, a czym by się miała zajmować ta gildia??
Ps: miło zobaczyć polski akcent na tym forum
-
zbieraniem aktywnych graczy , zbieraniem pkt by otrzymać klucz do bety no tak między innymi
-
@darklin A wiesz kiedy mniej więcej będzie beta? Teraz widziałem wzmianki o pre-alfie ale tam raczej będą marne szanse żeby się dostać
-
Ponoćpod koniec 2018 roku będzie szansa wygrać Key'a
-
Zajebiście ale przydało by się więcej ludzi w gildii, im nas więcej tym większe szanse że to akurat ktoś z nas będzie miał kodzik ^^ (Więc polaki dołączać!)
-
refresh zapraszam
-
Witam wszystkich tez się chętnie przyłącze
-
To szczęść boże i witoj
-
Zapraszam w szeregi wyślij tylko zgłoszenie i przyjmę Jeszcze Polska nie zginęła
-
Cześć,
Proszę o zaproszenie do gildii.
Pozdrawiam
-
Cześć chętnie wstąpię do gildii
-
ciekaw jestem czy będzie można łączyć rasy w gildii
-
myśle ,że nie demon raczej nie pogodzi się z człowiekiem
-
Jako Gildia zajmujemy 63 miejsce zapraszamy by polepszyć ten wynik !!
-
Chętnie dołączę do gildii , tak apropo jak mogę zdobyć pkt. na forum ?
-
@gears Jeśli chodzi Ci o pkty w The Foundation to pierwsze punkty dostajesz za odwiedzenie forum i założenie tematu, potem wystarczy, że raz dziennie napiszesz post na forum
Tu masz temat, który powstał, żeby ograniczyć spamowanie dla samych punktów https://forum.fracturedmmo.com/topic/274/daily-message-posting