Gildia Immortals
-
Polska społeczność Nieśmiertelnych zaprasza wszystkich zainteresowanych grą w adekwatnej ekipie. Pokażmy wszystkim, że polscy gracze nie są gorsi od innych.
-
Rozumiem, że na razie na forum jest mały ruch, bo Fractured nie jest jeszcze nawet w pre-alfie, to jeszcze będzie czas, żeby dopisać detale.
Rozumiem, że jeszcze nie każda gildia ma jasny profil, bo dużo będzie zależeć od tego, jak gra w końcu się uformuje i kiedy poszczególne systemy będą online.
Rozumiem, że ciężko jest napisać temat dla gildii (ja jeszcze swojego nie zacząłem ^_^").
@kiemas said in Gildia Immortals:
Polska społeczność Nieśmiertelnych
...ale jak już reprezentujesz społeczność - nazwaną pojedynczem słowem ze słownika - to dobrym pomysłem byłoby dać jakiś link.
-
Nie reprezentuję społeczności bo ona się jeszcze nie utworzyła a link w nazwie
-
@kiemas Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Zwrot "społeczność zaprasza" mnie zmylił.
-
@Dragomok przyłączaj się to będzie pełnoprawna społeczność
-
@kiemas said in Gildia Immortals:
@Dragomok przyłączaj się to będzie pełnoprawna społeczność
W sumie to bym może się przyłączył, ale w obecnym momencie mojego życia mam mało czasu (i prawdopodobnie za bardzo nie będę mógł grać do końca 2019), więc byłbym tylko martwą kłodą. A, jak wiadomo, martwe kłody nie jeden już statek zatopiły...
Ale z pewnością będę miał to na uwadze za rok...!
-
Oficjalny release gry może nastąpić dopiero na przełomie 2019/2020 nie ukrywam, że ja też nie wiem czy będę mógł mieć szansę uczestniczyć w testowych fazach gry, bo to różnie bywa... ale nie widzę przeszkód aby już teraz zacząć tworzyć małe grono polskojęzycznych zainteresowanych we wspólnej grze, tym bardziej że nie podsuwam do podpisania jakichkolwiek klauzul o aktywności czy coś w tym stylu... nawet nie proszę o adres mailowy