Witam :)
-
Czekam z niecierpliwością na gierke kiedy wyjdzie . Szukam także glidii nastawionej na pve/pvp Human albo Beastman. Ktoś się orientuje czy w jednej gildii będą mogły występować jednocześnie różne rasy tzn. Human+ Beastman albo Human+Demons?
-
@pariach Hello new friend, you might need this (info).
-
Siemanko. W gildiach będzie taka możliwość, ale będzie też pewne ograniczenie tj. w jednej gildii będą mogły być osoby, które zamieszkują tę samą planetę.
-
@thudaron ma rację - tu masz cytat od developera po angielsku:
@prometheus said in Dungeons & Guild info?:
As for guilds, we're not doing something really out of the ordinary there. A notable peculiarity though is that you'll be able to create both "mixed" guilds and guilds restricted to one of the three races, and that will have an impact on the possibilities available to the guild when it comes to colonization
Czyli innymi słowy: tak, plan jest taki, że gildie będą mogły być mieszane, ale będą miały ograniczone możliwości w porównaniu do gildii
Młodzieży Wszechpolskiejczystych rasowoniemieszanych.Jako, że nie wiemy, jak mocne będą te ograniczenia w praktyce, szukanie gildii mieszanej może Ci się odbić czkawką w przyszłości.
-
Wydaje mi się, że będzie można wiązać sojusze między gildiami. W takim przypadku zamiast tworzenia gildii mieszanej dobrym rozwiązaniem byłoby stworzenie dwóch gildii na różnych planetach za to powiązanych sojuszem.
-
Hej - jak leci?
-
@Crow97
Życie. Czas zapieprza a prawie nic się nie dzieje
-
Dzięki wielkie za informację, sorry za tak późną odpowiedź ale jakoś tak prawie całkiem zapomniałem o grze, żadnych newsletterów na maila nowych nie było, widać sie hardo zabrali za robote
-
Dzięki wielkie za informację, sorry za tak późną odpowiedź ale jakoś tak prawie całkiem zapomniałem o grze, żadnych newsletterów na maila nowych nie było, widać sie hardo zabrali za robote
Przez pierwsze dwa tygodnie sierpnia praktycznie wszyscy mieli wolne, więc mogliby wycisnąć najwyżej 3 tygodnie roboty. W niektórych rejonach Hiszpanii rok szkolny zaczyna się dziś lub w przyszłą środę, więc mogą być trochę rozkojarzeni życiem poza pracą.
Pre-alfa zaczyna się w październiku (zaznaczają, że to optymistyczny termin), więc pewnie wrzesień również będzie cichym miesiącem.