Bestia, Człowiek, Demon <- Co wybieracie?
-
Takie pytanie dla polskiej części społeczności:
Jaką rasą planujecie grać? Co wybierzecie i dlaczego?Jako założyciel się wypowiem: Człowiek - z uwagi na zbalansowanie obu elementów i bardziej technologiczny aspekt planety (maszyny parowe, itp. )
-
Ja również wybieram człowieka. Jestem ciekawy jak finalnie to wszystko będzie wyglądać, miejmy nadzieję, że polska lokalizacja nie zostanie przetłumaczona jak u GameFaila. Steampunk nadchodzę
-
U mnie będzie to demon, stawiam na pvp
-
Po ś.p. becie ś.p. Firefalla szukam gry, który go zastąpi - gry, w której całkowicie przypadkowi nieznajomi są spowici nicią kameraderii, współpracują ze sobą bez konieczności organizacji w sztywne grupy, i nikt się nie obawia, że jakaś banda napakowanych chamów zgankuje wszystkich.
Więc oczywiście mój main będzie Bestią.
Jestem bardzo zainteresowany zrobieniem alta Demona i przeprowadzeniem go do Anioła, ale raczej traktowałbym go jako interesujące wyzwanie, a nie postać, dla której odpalam MMO.
@whitefalcon said in Bestia, Człowiek, Demon <- Co wybieracie?:
GameFaila
...? GameFreak, ci od Pokemonów? GamesWorkshop i ich licencjonowane tytuły? GameStop - mamy w ogóle GameStopa w Polsce?
(We wszystko gram po angielsku, więc się nie orientuję.)
-
@dragomok Gameforge
-
Ja pierwszego stworzę człowieka, a później w zależności - jeżeli w PvP będzie brakowało balanus, to Bestię, a jeżeli pokocham PvP, to się zastanowię nad Demonem.
-
Ja biorę człowieka - ale będę grał złą postacią (o charakterze albo Neutralnym Złym lub nawet Chaotycznym Złym). Się zobaczy.
-
ok
-
@zCaos11 , a Ty na co głosujesz?
Na razie ludzie prowadzą
-
ok im bestia
-
@zcaos11
A tak z ciekawości - który typ? Blood, Shadow czy Hellfire?
-
i am beastman, Udoadra and i am chaotic neutral
-
(Okej, muszę teraz przejść na angielski.)
Hmm... Hey, @zCaos11, looking at your post history:
- you reply to English threads in English,
- you reply to Italian threads in Italian,
- you reply to German threads in German,
...so I'm wondering why are you replying to a Polish thread in English?
-
Ja stawiam na bestię, lubię żyć w zgodzie z naturą
-
Stawiam na pvp i pve więc mam zamiar grać jako chaotic neutral demon
-
Demony zdobyły liczne prowadzenie
-
Ja stawiam na bestie licze na miłych ludzi z którymi będzie można poexplorować